Hidraulikus és pneumatikus termékek tervezése és kivitelezése

Hidraulikus és pneumatikus berendezések elemeinek forgalmazása, tervezése, kivitelezése, javítása és szervizelése

HIKEV

Tervezés – Kivitelezés

Vállaljuk:
Műszaki feladatnak megfelelő hidraulikus és pneumatikus kapcsolások, működtetések megtervezését, tápegységek , vezérlőpanelek elkészítését.
Hidraulikus és pneumatikus berendezések helyszíni összeépítését, kivitelezését. Hidraulikus tápegységeinket– vezérléseinket, több éves szakmai tapasztalatunk alapján, saját elemkészletből, modulárisan készítjük el, így a későbbi karbantartási – javítási munkákhoz szükséges szakmai segítséget és alkatrészeket, gyorsan és megbízhatóan tudjuk biztosítani.

Rövid átfutási határidővel vállaljuk:

A munkahengerek, motorok működtetéséhez szükséges, raktári elemekből, vagy egyedi tervezésű tömbre összeépített vezérlőegységek alkatrészeinek szállítását, vagy teljes összeépítését.
Régi berendezések (prések, emelők, megfogók egyéb ipari gépek) hidraulikus és pneumatikus vezérléseinek javítását – szervizelését rekonstrukciós kiegészítését, áttervezését.

Névleges méret:

=

NA6 (Cetop3): max.: 60 l/min, 320 bar

=

NA10 (Cetop5): max.: 100 l/min, 320 bar

=

NA16 (Cetop7): max.: 250 l/min, 320 bar

=

NA25 (Cetop8): max.: 500 l/min, 320 bar

A vezérlőegységek tartalmazzák az egy vagy több tagos szerelőtömböt, a szükséges méretű és számú útváltót, főköri nyomáshatárolót, a szükséges térfogat és nyomás közlapokat, mérőpontot, manométert.

Kivitelezés

Vezérlőegység

HIDRAULIKA TÁPEGYSÉG

Hidraulikus tápegységek tervezése, kivitelezése, helyszíni beépítése, üzembe helyezése.

MINITÁPEGYSÉG

Ritkaüzemű működtetésekhez, alacsony árfekvésű, minitápegység.