Magunkról

Ismerje meg cégünket!

Kik vagyunk?

Bemutakozás

A HIKEV Mérnökiroda 1994-ben alakult, magyar tulajdonú és telephelyű szakcég. Mérnöki végzetségünkre és hidraulikus ismereteinkre alapozva berendezések kiegészítő tervezésével, rekonstrukciós átalakításával és új építésű rendszerek, tápegységek kivitelezésével foglalkoztunk.
Kialakítottuk a cégünkre mai is jellemző moduláris tápegység építésünket, megjelenésünket.
A feladatok megoldásánál a mai napig a mérnöki előkészítés, tervezés – tapasztalat, kivitelezési felügyelet, próba, beüzemelés, ismételhetőség, minőség, javíthatóság elveket tartjuk építési és kivitelezési szervizelés alapkövetelménynek. 1996–ban vettük fel az olasz ARONhidraulikus elemgyártó- céggel a kapcsolatot, és vezettük be a magyar piacra termékeiket és lettünk a mai napig is a magyarországi képviselete.
Másik képviseleti beszállítónk a TK & K cég. Egyéb hidraulikus alkatrészek döntő részét szintén Olaszországból szerezzük be.

HIKEV

Miért válasszon minket?

Z

30+ ÉV TAPASZTALATA

PRECÍZ MUNKAVÉGZÉS

GARANCIA VÁLLALÁS

Büszkék vagyunk arra, hogy a megbízható, kiemelt minőségű termékeket készítő beszállítóinkra alapozva a napi feladatoknak megfelelő, gyakran használt termékekből saját tulajdonú raktárt, kereskedelmet, szaküzletet, kivitelezést, szervizelést tudtunk kialakítani.
A raktározott elemeink áttekinthetősége érdekében átfogó magyarnyelvű CD kivonatot készítettünk.
Az egyszerű eladáson túl cégünket mindig is jellemezte a mérnöki tanácsadás és segítség, célunk nem csak az elem értékesítése, ha nem a feladat, probléma feltárása és megoldása. 2004-ben a BREVINI HYDRAULICS néven hidraulikus elemgyártó cégcsoport jött létre, melynek partnereként cégünk a magyarországi forgalmazást szervizelést végzi, ezzel tovább bővült kínálatunk, mellyel állunk rendelkezésére. A közelmúltban tovább növeltük a raktáron tartott választékunkat a METALWORK pneumatikával és kiegészítőkkel. 2004-ben alakítottuk ki a mostani telephelyünket, ahol kényelmes kiszolgálást, parkolási és rakodási lehetőséget tudunk biztosítani. Még ebben az évben erősítettük a kiszállásos és műhelyünkben történő javítást szervizelést.
Folyamatosan figyelmet fordítunk a felszereltségünk bővítésére, a teljesebb és átfogóbb szolgáltatás érdekében nyomásfokozós akkumulátor töltő-tesztelőt és kétkörös vizsgáló próbapadot alakítottunk ki.

Reméljük, hogy Ön is csatlakozik megelégedett partnereink közé, mi ennek érdekében dolgozunk, bízunk sikeres együtt működésünkben, forduljon hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel a tulajdonosok : Veres János és Kertesy Szilveszter!

Veres János

okl. gépészmérnök

Kertesy Szilveszter

okl. gépészmérnök